Nieuwsbrief Mapification, nr. 6 2021 – Mapification Corporatiekaart | Interview Trajekt

Mapification Corporatiekaart

Maakt uw organisatie optimaal gebruik van alle beschikbare en relevante datasets binnen uw werkgebied of over uw doelgroep?

Speciaal voor woningcorporaties heeft Mapification een omgeving gecreëerd waarin al deze datasets op één plek oproepbaar zijn en te projecteren op een kaart van uw werkgebied. Daarnaast kan Mapification uw volledige portefeuillie (alle VHE met relevante kenmerken) visualiseren en toevoegen aan uw eigen, afgeschermde omgeving.

Bekijk de kaart

Onze Corporatiekaart biedt een enorme hoeveelheid aan informatie over uw werkgebied en geeft daardoor inzicht in onder andere groeimogelijkheden en kansen. Benieuwd hoe een kaart eruit ziet? Probeer het zelf en klik op deze link om de corporatiekaart te openen.

Scherpe prijsstelling

De investering voor de Mapification Corporatiekaart is slechts € 0,99 per verhuureenheid per jaar.

Interview Maps binnen Trajekt

Recent hebben wij gesproken met Petra Maas, senior-adviseur ontwikkeling & kwaliteit bij Trajekt. Trajekt is een welzijnsorganisatie die al ruim 30 jaar werkzaam is in Maastricht en het Heuvelland. Zij begeleiden en ondersteunen mensen, waardoor iemand weer in staat is zelf de regie te nemen over zijn/haar leven. Dit doen zij o.a. door middel van het stimuleren van samenwerken en verbinding maken met anderen. 

Wij spraken met Petra over de recente samenwerking met Mapification en de doelstellingen die Trajekt met het gebruik van Maps wil behalen.

Benieuwd naar het gehele interview? Lees hier het interview

Category