Functies Maps van Mapification

De Maps van Mapification bevatten talloze functies om u of organisatie te helpen met inzicht te krijgen in grote hoeveelheden data. Door deze visueel weer te geven in een (gebied-)kaart, ofwel een Geografisch Informatie Systeem (GIS). Met gebruik van slimme algoritmes, databronnen en functies kan de Maps zelfs data die in eerste instantie irrelevant lijken, relevant maken. Afhankelijk van het abonnement zijn er verschillende functies beschikbaar. 

Analyses

Analyseer uw data zoals u wilt. De Maps van Mapification hebben slimme ingebouwde analyse functionaliteiten. Of u nu oppervlaktes en afstanden wilt berekenen. Of u wilt uw eigen data analyseren. Mapification kan voor u en voor ieder type data een analyse configureren. Of het nu op pandniveau, buurt – wijkniveau, landniveau of een zelfgekozen schaalniveau, Mapification kan ieder schaalniveau aan. U kunt hier denken aan: een doorsnede van de bevolking, welke panden zijn geschikt voor zonnepanelen of op welke locatie u een nieuwe zorginstelling moet openen?

Maps functie Analyses
Maps functie Dashboard

Dashboard

De visualisatie mogelijkheden gaan verder dan Maps. Ook kunt u gebruik maken van ons ingebouwde dashboard om uw data in tabellen en grafieken weer te geven. Of het nu om een staafdiagram of taartdiagram gaat, ons dashboard heeft de juiste visualisatie mogelijkheid voor u.

Delen

Deel uw Maps eenvoudig met uw collega’s en andere belanghebbenden. Door middel van het gebruik van permalinks en ingebouwde printfunctionaliteiten kunt u eenvoudig uw Map delen zodat iedereen uw oplossing of inzicht direct kan bekijken.

Maps Functie Delen
Maps functie opslaan

Opslaan

Met behulp van de ingebouwde printknop kunt u een gewenst gebied selecteren en met een passende lay-out opslaan. Zo kunt u de inzichten en oplossingen bewaren zodat deze altijd bij de hand heeft.