VISUALISEER, VERRIJK & COMBINEER DE DATA VAN SOCIAAL & ZORG

Mapping for future decisions

De Maps van Mapification helpen uw organisatie inzicht te krijgen in grote hoeveelheden data door deze visueel weer te geven in een (gebieds-)kaart, ofwel Geografisch Informatie Systeem. Door gebruik te maken van slimme algoritmes en verschillende databronnen kunnen de tools zelfs data die in eerste instantie irrelevant lijken, relevant maken.

Het thema Sociaal & Zorg biedt alle informatie op het gebied van voorzieningen, demografie, sociaal-economische aspecten en leefbaarheid. Lees verder voor meer informatie.

UW DATA IS VEILIG BIJ ONS

Mapification gaat zeer zorgvuldig met uw data om. 

ISO27001-gecertificeerde processen

Filters Sociaal & Zorg

Binnen het thema Sociaal & Zorg wordt de verzamelde data, zoals de geografische-, wijk- en buurtcijfers onderverdeeld in diverse filters. Deze databronnen beschikken over betrouwbare en up-to-date informatie.

Met behulp van handige en gebruiksvriendelijke filters kunnen er gerichte dataselecties gemaakt worden. Met bijvoorbeeld het filter ‘Demografie’ kan er snel en overzichtelijk in kaart worden gebracht wat de leeftijdsspreiding binnen uw omgeving is. Om zo bijvoorbeeld, in combinatie met andere slimme selecties binnen de beschikbare filters, de meest geschikte plaats voor een verzorgingstehuis of een apotheek te vinden.

De beschikbare filters zijn:

  • Voorzieningen
  • Demografie
  • Sociaal economsiche aspecten
  • Leefbaarheid

Interesse in de werking van Maps, bekijk dan de demo.

Thema sociaal en zorg

Mapification raad dit thema
aan voor:

  • Gemeentes
  • Woningcorporaties
  • Zorgaanbieders
  • Investeerders
  • Vastgoed

Snel, eenvoudig en veilig in gebruik

Gebruiksvriendelijk

De Maps van Mapification zijn gebruiksvriendelijk en overal te gebruiken. Er is geen training vooraf nodig.

Snelle implementatie

Mapification implementeert uw data wordt in het kaartsysteem en zorgt ervoor dat het gereed is voor gebruik. Vanzelfsprekend wordt er zeer zorgvuldig met uw data omgegaan. 

Technisch support

De (hulp)lijnen van Mapification zijn kort. U kunt altijd via de mail contact met ons opnemen bij vragen.

Veilig

Mapification beschikt over een ISO27001-certificering. Deze internationale standaard voor databeveiliging zorgt ervoor dat er zeer vakkundig en nauwkeurig met uw data omgegaan wordt.

Meer weten? Neem contact met ons op