Nieuwsbrief Mapification, nr. 4 2021 – Functies Maps | Horeca Nederland

In deze nieuwsbrief meer over de functies van de Maps van Mapification en de verspreiding van de horecalocaties binnen Nederland.

Functies Maps

De Maps van Mapification bevatten talloze functies om u of organisatie te helpen met inzicht krijgen in grote hoeveelheden data. Door deze visueel weer te geven in een (gebieds)kaart, ofwel een Geografisch Informatie Systeem (GIS). Door het gebruik van slimme algoritmes, databronnen en functies kan de Maps zelfs data die in eerste instantie irrelevant lijken, relevant maken. Afhankelijk van het abonnement zijn er verschillende functies beschikbaar.

Analyses

Analyseer uw data zoals u wilt. De Maps van Mapification hebben slimme ingebouwde analyse functionaliteiten. Of u nu oppervlaktes en afstanden wilt berekenen of u wilt uw eigen data analyseren, Mapification kan voor u en voor ieder type data een analyse configureren. Of het nu op pand, buurt/wijk-, land- of een zelfgekozen schaalniveau is, Mapification kan ieder schaalniveau aan. U kunt hierbij denken aan een doorsnede van de bevolking, welke panden zijn geschikt voor zonnepanelen of op welke locatie u een nieuwe zorginstelling moet openen.

Delen

Deel uw Maps eenvoudig met uw collega’s en andere belanghebbenden. Door middel van het gebruik van permalinks en ingebouwde printfunctionaliteiten kunt u eenvoudig uw Map delen zodat iedereen uw oplossing of inzicht direct kan bekijken.

Verspreiding horecalocaties binnen Nederland

Dit kaartje geeft inzicht in hoe de verspreiding van horecalocaties binnen Nederland is. Door de versoepeling van de COVID-19 maatregelen zullen steeds meer horecavestigingen hun deuren weer kunnen openen met als gevolg dat deze gebieden steeds meer worden bezocht. Welke invloed heeft het aantal bezoekers op de horeca en de omgeving? Hoe kan het verkeer en de doorstroom het beste worden geregeld?

Door verschillende data met elkaar te combineren kunt u meer inzicht krijgen in dit soort vraagstukken.

Category