Demo’s van Mapification

Probeer hier de Maps van Mapification. Vraag een demo aan of neem contact met ons op voor meer info of maatwerkoplossingen.

Mapzorg geeft inzicht in de zorgbehoefte van een verzorgingsgebied en client√®le door de zorgvraag te koppelen aan woning geschiktheid, indicaties, interventies en demografische gegevens zoals leeftijd, inkomen en opleidingsniveau.

Mapwonen bevat informatie over woning-voorraden, sociaaleconomische en demografische gegevens, inkomens en leeftijden. Met de Map ziet u snel hoe de woningvoorraad aansluit bij behoeften, sociale- en gemeentelijke voorzieningen en toekomstige ontwikkelingen.

Mapsociaal bevat informatie op het gebied van demografie, inkomens, leeftijden, voorzieningen in een buurt et cetera. Met deze Map krijgt u direct inzicht in demografische ontwikkelingen, sentimenten en voorzieningen in een buurt of wijk.

Mapduurzaam biedt inzicht in demografie, woningvoorraden, (duurzame) energie, watermanagement, warmte- en energienetten. Leg die over uw (bestemmings-) plannen en vindt inzichten die u anders niet had gevonden!